Dldp në bashkëpunim me AZHR 1 dhe me mbështetjen e Ministrise së Brendshme organizojnë Konkursin e Praktikave të Mira të Bashkive
November 14, 2017
Përfundon Konkursi i Praktikave të Mira për Rajonin 4
November 15, 2017

3 fituesit e konkursit rajonal – AZHR 1

Fituesi i cmimit të 1-rë është Bashkia Shkodër, çmimi i 2-të Bashkia Lezhe dhe çmimi i 3-të Bashkia Vau Dejës. Suksese në raundin e konkursit Kombëtar muajin e ardhshëm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *