Përfundon Konkursi i Praktikave të Mira për Rajonin 4

3 fituesit e konkursit rajonal – AZHR 1
November 14, 2017
Të kualifikuarit për konkursin kombëtar – Rajoni 2
November 16, 2017

Përfundon Konkursi i Praktikave të Mira për Rajonin 4

Përfundon Konkursi i Praktikave të Mira për Rajonin 4.

Fitues rajonal shpallet Bashkia Fier me praktikën e mirë për transportin publik në Bashki.

Tre Bashkitë e kualifikuara janë Vlora, Saranda dhe Fieri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *