Çmime për praktika të mira në qeverisjen vendore, vlerësohen tetë bashki
December 6, 2017
Publikohet përmbledhja e Konkursit të Praktikave të Mira 2017
December 11, 2017

Publikohet raporti i dytë i monitorimit i strategjisë ndërsektoriale për decentralizimin dhe qeverisjen vendore

Kliko mbi imazh për të shkarkuar Strategjinë

Click the image to download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *