Takimet Rajonale me Bashkite (Elbansan, Korçë)

Takimet Rajonale me Bashkite (Lezhe, Diber, Kukës dhe Shkodër)
October 8, 2018
Takimet Rajonale me Bashkite (Fier,Vlore,Gjirokaster,Berat)
October 10, 2018

Takimet Rajonale me Bashkite (Elbansan, Korçë)

Pamje nga takimi i zhvilluar në Elbasan për qarqet Elbansan dhe Korçë. Agjencia për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore, e mbështetur nga DLDP, ka nisur një varg takimesh informuese me Bashkitë e vendit, mbi procedurat dhe aplikimin për Konkursin e Praktikave të Mira. Takimi i parë në Lezhë ditën e djeshme, ndiqet nga takimi i sotëm në Elbasan.

Bashkëlidhur prezantimi KPM Edicioni 3 (2018)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *