Konkursi Rajonal 2017

November 17, 2017

Fituesit e konkursit të praktikave të mira (Rajoni 3)

Shpallen fituesit e konkursit rajonal, të cilët janë: 1. Korçë; 2. Berat; 3. Pogradec. Fitues rajonal shpallet projekti i bashkisë Korçë.  
November 16, 2017

Të kualifikuarit për konkursin kombëtar – Rajoni 2

Çmimi Rajonal: Bashkia Mat Kualifikohen për konkursin kombëtar: Bashkia Krujë Bashkia Mat Bashkia Tiranë  
November 15, 2017

Përfundon Konkursi i Praktikave të Mira për Rajonin 4

Përfundon Konkursi i Praktikave të Mira për Rajonin 4. Fitues rajonal shpallet Bashkia Fier me praktikën e mirë për transportin publik në Bashki. Tre Bashkitë e […]
November 14, 2017

3 fituesit e konkursit rajonal – AZHR 1

Fituesi i cmimit të 1-rë është Bashkia Shkodër, çmimi i 2-të Bashkia Lezhe dhe çmimi i 3-të Bashkia Vau Dejës. Suksese në raundin e konkursit Kombëtar […]